Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yanlış hesab və bir gecəlik macəra
İş yerində maaş günü idi. Hamı sevincli, hamı növbəyə durmuşdu pulunu almağa. Mən də götürdüm, evə gəldim. Axşam oturdum hesab etməyə. Borclar, kredit, kommunal – hamısını yazdım. Birdən gördüm ki, hesabda 80 manat artıq pul var. Hardan gəldi? Düşündüm, bəlkə maaşdan çox veriblər? Yox, maaş düz idi. Bəlkə köhnə borc qayıdıb? Yox. Bir saat fikirləşdim. Sonra başa düşdüm – əvvəlki ay bankomatda səhv olub, pulu iki dəfə çıxarmışdım? Yox, o da deyil.

Birdən qərar verdim – bu pul təsadüfdür. Kim bilir, bəlkə şansdır? Oturdum, düşündüm. mostbet pul yuklemek lazımdır deyə düşündüm. Niyə olmasın? Axı bu pul planlaşdırılmamışdı. Udursam – problem yox, qazansam – lap yaxşı. Telefonumu götürdüm, saytı açdım. mostbet pul yuklemek bölməsini tapdım. Depozit – 50 manat. Məbləğ böyük deyil, amma kiçik də deyil.

Oynamağa başladım. Bir slot seçdim – təzə oyun, daha əvvəl oynamamışdım. İlk beş fırlamada balans 42 manata düşdü. "Olacağı budur" dedim. Amma dayanmadım. Altıncı fırlamada bir işıq yandı. Bonus turu. Üç pulsuz fırlama verdi. Birinci – 8 manat, ikinci – 12 manat, üçüncü – 21 manat. Balans 42-dən 83-ə qalxdı. Nəfəsim rahatladı. Artıq əvvəlki pulum qayıtmışdı, üstəlik qazanc var idi.

Dayandım. Düşündüm – davam edim? Qaydama görə, qazandığım pulun yarısını çıxarmalıyam. 41 manat banka, qalan 42 ilə oynamaq. Amma bir az risk etmək istədim. Dedim, bu axşam xüsusidir. Davam etdim. Hər fırlamada ürəyim döyünürdü. Balans 42, 38, 45, 39, 51 – dəyişirdi. Birdən ekranda "jackpot" sözü gördüm. Nə olduğunu başa düşmədim. Makaralar dayandı, ekran qızılı rəngə boyandı. Balans 51-dən 247-yə sıçradı.

Mən donub qaldım. 247 manat. 50 manat atmışdım, 197 manat qazanc. Bu, mənim üçün böyük pul idi. Ayağa qalxdım, bir stəkan su içdim. Sonra oturdum, nəfəs aldım. mostbet pul yuklemek prosesini bir daha təkrar etdim – qazandığım pulun yarısını çıxartdım. 123 manat banka, 124 manat qaldı. Amma daha oynamadım. Proqramı bağladım. Yetər idi.

Həmin gecə yata bilmədim. Düşündüm – bu qədər asan? 197 manat? Doğrudanmı? Ertəsi gün oyandım, bank kartıma baxdım. Pul orada idi. Həqiqətən. Həyat yoldaşıma dedim. Əvvəlcə inanmadı. Sonra göstərdim. O da sevindi. "Deməli, sənin bu oyunların işləyir" dedi. Mən dedim: "İşləyir, amma qayda ilə".

Həmin gündən sonra mostbet pul yuklemek mənim üçün rituala çevrildi. Həmişə eyni qayda: gündəlik depozit 10-20 manat, maksimum 30 dəqiqə. Qazanıram – yarısını çıxarıram, yarısı ilə oynayıram. Udururam – dayanıram, sabaha qalır. Bu qayda məni böyük itkilərdən qoruyur. Və yığdığım pul getdikcə artır.

İndi altı aydır oynayıram. Hesabladım – ümumi qazancım 1850 manatdır. Bu pulun bir hissəsi ilə ailəmlə istirahətə getdim. Bir hissəsi ilə evə yeni mebel aldım. Qalanı bankda qalır. Və mən rahatam. Çünki bu pul mənə asan gəlib, amma dəyərini bilirəm. mostbet pul yuklemek sadə bir əməliyyatdır, amma onun arxasında intizam dayanır. İntizam olmayanda heç bir oyun qazandırmaz. Mən intizamlıyam. Ona görə də qazanıram.

Bir gün dostum Fərid mənə dedi: "Sən qumarbaz olmusan". Mən dedim: "Mən qumarbaz deyiləm. Mən investoram". O güldü. Mən də güldüm. Amma həqiqət budur – mən öz puluma investisiya edirəm. Kiçik məbləğlərlə, ağıllı şəkildə. Və bu investisiya mənə gəlir gətirir. Borsa kimi, fond kimi, amma daha əyləncəli.

Həyat yoldaşım artıq mənə etiraz etmir. Əvvəlcə qorxurdu, indi isə özü də maraqlanır. "Nə qazandın?" deyə soruşur hər axşam. Mən deyirəm: "Bu gün uduzdum" və ya "qazandım". Hər ikisini normal qarşılayır. Çünki bilir ki, mənim limitlərim var. Mən bu limitləri aşmıram. Ona görə də ailə büdcəsinə zərər gəlmir.

mostbet pul yuklemek mənə sadə bir həqiqəti öyrətdi – pulu idarə etmək pul qazanmaqdan vacibdir. Mən əvvəllər pulu idarə etməyi bilmirdim. Xərcləyirdim, harasa gedirdi. İndi bilirəm. Hər qəpik hesabdadır. Oyunlar sayəsində bu bacarığı qazandım. Qəribə, amma real.

Bu gün işdən gələndə yenə mostbet pul yuklemek etdim. 15 manat. Oynadım 20 dəqiqə. Qazandım 9 manat. Çıxartdım. Yox, böyük pul deyil. Amma günü xoş bitdi. Arvadıma dedim: "Bu gün şirniyyat alırıq". O güldü. Uşaqlar sevindi. 9 manatlıq şirniyyat. mostbet pul yuklemek sayəsində. Kiçik, amma xoş.

Həyatda ən böyük qələbələr böyük pul deyil. Ən böyük qələbə özünü idarə etməkdir. Mən özümü idarə edirəm. Və bu qələbəni heç kimdən ala bilməz. Nə qumar, nə də başqa bir şey. Mən qalib gəlmişəm. Hər gün. Hər oyunda. Hər mostbet pul yuklemek əməliyyatında. Və bu hiss çox gözəldir. Həm səni zəngin edir, həm də xoşbəxt. Mən hər ikisiyəm. Və davam edəcəyəm. Qaydalarımla. Həddimi aşmadan. Gülümsəyərək. Həmişə.
Reply

Messages In This Thread
Yanlış hesab və bir gecəlik macəra - by choetmoa.m.t.hich - 06-01-2026, 08:59 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)