![]() |
|
İtirilmiş şifrə, tapılmış şans - Printable Version +- My Board (https://630biz.com) +-- Forum: My Category (https://630biz.com/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: My Forum (https://630biz.com/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: İtirilmiş şifrə, tapılmış şans (/showthread.php?tid=239) |
İtirilmiş şifrə, tapılmış şans - choetmoa.m.t.hich - 06-08-2026 Həmin gün evdə tək idim. Yoldaşım uşaqlarla kəndə getmişdi, həftəsonunu orada keçirəcəkdilər. Mən isə işdə qalmışdım – layihənin son tarixi yaxınlaşırdı, müştəri tələsirdi. Çərşənbə axşamı saat səkkizdə evə gəldim, üstümü dəyişdim, bir az yemək qızdırdım. Sonra laptopumu açıb işə başlamaq istədim. Amma nə oldu? Laptop parol istəyirdi. Mən o parolu unutmuşdum. Düşündüm, düşündüm, heç cür yadıma düşmədi. Üç dəfə səhv daxil etdim – sistem bloklandı. Otuz dəqiqə gözləməli idim. Əllərim boş, beynim boş. Axmaq vəziyyət. Nə edim? Telefonu əlimə aldım. Bildirişlərə baxdım, sonra bir dostumdan mesaj gördüm. Yadıma gəldi ki, həftə əvvəl o mənə bir şey demişdi: “mostbet login et, bax gör nə yerdi.” Mən o vaxt gülüb keçmişdim. Amma indi, laptopum bağlı, işim gözləyir, heç nə edə bilmirəm. Niyə də yox? Axtarışa yazdım mostbet login. Saytın üz qabığı sadə idi. Giriş etmək üçün qeydiyyat lazım idi. Nömrəmi yazdım, təsdiq kodu gəldi, adımı qeyd etdim. Hamısı bir neçə dəqiqə. Daxil oldum. Depozit – 25 manat. Düşündüm: “Bu, bir paket siqaret və iki qutudur. İtirsəm də qətiyyən təəssüflənmərəm.” Otaqların içində gəzirdim, slotlara baxırdım. Çoxları mənə maraqlı gəlmədi, çünki həddindən artıq rəngarəng idi. Sonra “Plinko” oyununa rast gəldim. Top düşür, çarxlara toxunur, xanaya düşür. Sadə, uşaq oyunu kimi. Amma bir o qədər də vəhşi. İlk on dəqiqə qoydum 2-3 manat, uduzdum, qazandım. Heç bir sabitlik yox idi. Bu məni qıcıqlandırırdı, çünki mən mühəndisəm, hər şeyin hesabını sevirəm. Burda isə heç bir hesab yox idi. Amma sonra birdən böyük xana düşdü – 15x. Qazandım 32 manat. Nəfəsim kəsildi. Davam etdim. Yenə 2 manat, 5 manat, 8 manat. Balans yavaş-yavaş artırdı. 50, 70, 90. Bir saat keçmişdi. Laptopum hələ də bağlı idi, işim gözləyirdi, amma mənə artıq vecim də deyildi. Birdən qəribə bir şey hiss etdim – sanki bu oyun həyatımdakı boşluğu doldururdu. İşdə nə qədər çalışırsan, planları təqdim edirsən, müştərilərlə danışırsan – amma nə dəyişir? Heç nə. Həmişə eyni qayda. Burda isə bir düymə, bir top və şans. Saat gecənin on ikiyə yaxın idi. mostbet login etdikdən sonra üç saat keçmişdi. Balansım 230 manata çatmışdı. Əllərim titrəyirdi. Qəfildən özümə sual verdim: “Bu pulu harda görmüsən?” Heç vaxt bir gecədə bu qədər qazanmamışdım. Nə etməli? Dayanmalı idim. Düyməni basdım, 200 manatı köçürdüm, 30-u qaldı. Onu da oynadım, uduzdum. “Yaxşı,” dedim. “Oldu.” Laptopuma baxdım – hələ də blok idi. Güldüm. Qalxdım, mətbəxə getdim, özümə çay dəmlədim. Düşünürdüm: bu nə axmaq gecə idi? Parolu unutmuşam, işimi edə bilməmişəm, amma 200 manat qazanmışam. Həyatın ironiyası. Ertəsi gün səhər tezdən IT şöbəsinə zəng etdim, parolu sıfırladılar. İşimi gördüm. Axşam yoldaşıma zəng vurub dedim: “Kənddən gələndə sənə bir sürprizim var.” “Nə?” soruşdu. “Görəcəksən.” Həmin 200 manatın 100-ü ilə ona yeni çanta aldım, 50-si ilə uşaqlara oyuncaq, qalanını banka qoydum. Yoldaşım çantanı görəndə dedi: “Hardan tapdın?” “İşdən bonus,” dedim. İnandı. Amma həqiqəti desəm, inanmazdı – mühəndis gecə yarısı mostbet login edib, Plinko oynayıb, 200 manat qazanıb. Gülməli, elə deyil? Amma həqiqətdir. İndi hərdən ağlıma gəlir: o gecə olmasaydı, heç vaxt qumar oynamazdım. Amma təsadüfən parolu unutdum, təsadüfən dostumun mesajı yadıma düşdü, təsadüfən qazandım. Bəlkə də təsadüf yoxdur? Bilmirəm. Mühəndis kimi təsadüflərə inanmıram. Amma həmin gecə mənə göstərdi ki, həyatın öz riyaziyyatı var – orada bəzən bir düymə, bir top və bir şans kifayətdir. mostbet login düyməsi mənim üçün yeni bir qapı açdı. Yox, qumar aludəçiliyi qapısını yox. Sadəcə xatırlatdı ki, bəzən planlardan kənara çıxmaq olar. Laptopun parolunu unutmaq da bir növ şansdır. Əgər unutmasaydım, oynaya bilməzdim. Amma unutdum. Və qazandım. Hal-hazırda oynamıram. Hərdən açıb baxıram, amma pul qoymuram. Çünki başa düşdüm ki, o gecə xüsusi idi. Və xüsusi şeylər təkrarlanmır. Onları xatırlamaq kifayətdir. Mən xatırlayıram. O gecəni, o laptop blokunu, o bir stəkan çayı və topun çarxlara dəyərək 200 manat qazandırdığı anı. İndi işimdə nə vaxt çətinlik olsa, özümə deyirəm: “Həyatda hər şeyin bir həlli var. Bəzən həll yolu mostbet login düyməsinin arxasında gizlənir.” Zarafat edirəm, əlbəttə. Amma bir həqiqət var – bəzən ən gözlənilməz yerdə ən böyük şans səni gözləyir. Sadəcə o anda orada olmaq lazımdır. Mən o anda orada idim. Və bu gün üçün ona görə minnətdaram. |